Most Popular Sports Betting Bets

Μερικές βασικές συμβουλές αναφορικά με το στοίχημα

Καταγράψαμε ορισμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να προσέξουμε, ώστε να βελτιωθούμε στην επιλογή παιχνιδιών για το στοίχημα με σκοπό να έχουμε μεγάλα κέρδη. Το στοίχημα μπορεί να παρουσιάζεται απλό σαν παιχνίδι, αλλά αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολυδιάστατο στην περίπτωση που θέλουμε να είναι παράλληλα επιτυχημένο οικονομικά, πέρα από την διασκέδαση που προσφέρει. Για το λόγο αυτό σας προτίνουμε την προσοχή σε μερικές συμβουλές και σας αναλύουμε επτά σημαντικές παρατηρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

Μελετήστε τις ομάδες που βρίσκετε:

Ψάξτε καλά τις ομάδες, βρείτε τα ιδιαίτερα τους χαρακτηριστικά και τα αρνητικά τους, τα αποτελέσματά τους εντός και εκτός του γηπέδου τους και διαμορφώστε μια εικόνα ανάλογα. Είναι καλή πρακτική να αντιλαμβάνεστε τις τροποποιήσεις στην ομάδα από τη μια χρονιά στην άλλη, από τη στιγμή που οι παίκτες μεγαλώνουν, φεύγουν με μετακινήσεις για άλλες χώρες και οι προπονητές δεν είναι σταθεροί. Οι αναπόφευκτες τροποποιήσεις προς το καλό ή το αρνητικό είναι αρκετά δεδομένες από σεζόν σε σεζόν στα περισσότερα ομαδικά αθλήματα.

Ποντάρετε σε ομάδες οι οποίες έχουν κίνητρο:

Κάποιες φορές μια ομάδα δεν πιάνει το μέγιστο των αθλητικών της δυνατοτήτων και μερικές άλλες αγωνίζεται με ουσιαστικά πιο μεγάλη διάθεση και πάθος απ’ ότι μαρτυρούν τα παλιότερα παιχνίδια της, ιδίως σε κρίσιμους αγώνες. Διαπιστώστε πόσο σημαντικό εμφανίζεται κάποιο παιχνίδι για κάποια ομάδα. Στην περίπτωση που κάποια ομάδα έχει προκριθεί π.χ. στα πλέιοφ του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ, ενδέχεται να εμφανιστεί ιδιαίτερα πιο αγωνιστική και αποφασισμένη απ’ ότι σε κάποιον κοινό αγώνα του πρωταθλήματος ο οποίος έχει προηγηθεί. Το αντίστοιχο πραγματοποιείται και όταν ένας αγώνας υπολογίζεται ως «ζωής και θανάτου», στην περίπτωση πχ. που μια ομάδα μην κερδίζοντας το ματς πέφτει κατηγορία ή όταν θέλει να πάρει το «αίμα της πίσω» για μια ήττα κατά τον προηγούμενο γύρο.

Μην αναζητάτε τον «κουβά»:

Τα άσχημα σερί είναι αναπόφευκτα στο πρόγραμμα ενός παίκτη που στοιχηματίζει. Μην «τρελαίνεστε» και μην πελαγώνετε και κάνετε το σφάλμα να στοιχηματίσετε υψηλά πονταρίσματα προκειμένου να φέρετε πίσω χρήματα από τις απώλειές σας. Αντίθετα, κάντε μια προσπάθεια να τροποποιήσετε την τακτική σας και να μειώσετε τα χρήματα τα οποία τοποθετείτε, μέχρι να ξεκινήστε να έχετε θετικά αποτελέσματα και πάλι. Να έχετε κατά νου πως εδώ θεωρείται το σημαντικότερο λάθος που πιθανώς να πραγματοποιήσει κάποιος θαυμαστής του στοιχήματος. Μόλις ξενικήσετε να ξανακερδίζετε, ενισχύστε τα στοιχήματά σας, ωστόσο μην υπερβάλλετε. Είναι τυχερό, όπως τα αρνητικά σερί αποτυχημένων ματς, έτσι και τα σερί των αποτελεσματικών στοιχημάτων κάποτε δεν έχουν συνέχεια.

Τοποθετήστε το στοίχημά με το νου και όχι με την καρδιά:

Οι επιδιώξεις επικράτησης μια ομάδας ορθό είναι να πηγάζουν από αγωνιστικά γεγονότα και όχι προσωπικά. Μην ποντάρετε στην επικράτηση μιας ομάδας με κριτήριο και μόνο επειδή είναι η αγαπημένη σας, χωρίς να υπολογίσετε τις ουσιαστικές δυνατότητες νίκης. Πρέπει να παραμένετε επιλεκτικοί και να θυμάστε πως οι πραγματικές στοιχηματικές ευκαιρίες έχουν την αφετηρία τους από έναν μικρό αριθμό ματς. Όταν σας ενδιαφέρει να στοιχηματίζετε σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος κάθε φορά, να ξέρετε ότι αυτό είναι σίγουρα ριψοκίνδυνο. Καλύτερα να επιλέξετε καλύτερα να παίξετε ΠΡΟΠΟ!

Ανακαλύψτε υψηλές αποδόσεις:

Για να έχετε θετικό απολογισμό στο στοίχημα καλό θα ήταν να αναζητάτε παιχνίδια που να δικαιολογούν τις αποδόσεις τους. Τούτο σημαίνει να βρίσκετε «πραγματικές» αποδόσεις για τα σημεία σας. Αν θεωρείτε ότι η επικράτηση του Άρη κόντρα στην Καλλιθέα αξίζει περίπου 1,30 και μια στοιχηματική σελίδα δίνει την επικράτηση στο 1,50, τότε έχετε ανακαλύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση. Στον αγώνα που αναφέραμε ο λόγος κινδύνου και χρηματικής απολαβής βρίσκεται υπέρ σας, κάνοντας την επικράτηση του «δυνατού» σε μια ισχυρή επιλογή.

Ποντάρετε κόντρα στην κοινή γνώμη:

Κάποιες ομάδες διατηρούν φανατικούς υποστηρικτές είτε είναι φίλαθλοι, είτε δημοσιογράφοι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ αποτελούν αυτού του είδους παραδείγματα. Συχνά ορίζονται εμφανώς υψηλές αποδόσεις στα στοιχήματα εναντίον τους, από τη στιγμή που οι στοιχηματικές εταιρείες προσαρμόζουν τις αποδόσεις τους με τέτοιο τρόπο ο οποίος απεικονίζει το αναμενόμενο αποτέλεσμα από τον κόσμο. Επομένως, η πιο αδύναμη ομάδα κερδίζει πιο υψηλές αποδόσεις απ’ ότι ρεαλιστικά θα άξιζε να έχει.

Δώστε σημασία τους τραυματισμούς:

Όχι δεν κινδυνεύετε να τραυματιστείτε ποντάροντας… Εννοούμε τους τραυματισμούς των παικτών των δύο ομάδων ενός παιχνιδιού. Ενημερωθείτε για τους τραυματισμούς, ωστόσο μην υπερβάλετε. Αντιληφθείτε τη σημαντικότητα και το ρόλο ενός παίκτη στην ομάδα και την ποιότητα των αναπληρωματικών. Να ξέρετε ότι πολλές φορές οι λιγότερο δημοφιλείς παίκτες διαθέτουν την ποιότητα και κυρίως το κίνητρο να αντικαταστήσουν τα κενά στη βασική ομάδα και να κερδίσουν μια θέση σε αυτή, συνεπώς πολλές φορές αξίζει ποντάρουμε σε κάποια ομάδα τις φορές εκείνες που απουσιάζει ο καλύτερός της παίκτης. Σε μερικές περιπτώσεις αντιδρούμε με υπερβολές στους τραυματισμούς και ανακαλύπτουμε καλές αποδόσεις σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί σε περιπτώσεις όπου είναι απόντες περισσότεροι από ένας «παίκτες κλειδιά» ή ο αρχηγός μιας ομάδας.

Το αθλητικό στοίχημα είναι χωρίς αμφιβολία ένας ιδιαίτερος τρόπος να διασκεδάσετε και ίσως να αποκομίσετε μερικά επιπρόσθετα χρήματα. Δώστε έμφαση παιχνίδι σας, εντοπίστε τις λεπτομέρειες και επισκεφθείτε καθημερινά ιστοσελίδες με προγνωστικά και ενημέρωση, προκειμένου να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.